06-49308183   |   

Laat het doen
door Deon

Bouw- en verbouwklussen door Klussenbedrijf Deon uit Groningen

Een krakende vloer in de woonkamer vernieuwen door een mooie, functionele pvc-vloer te laten leggen. Of het afgebladderde schilderwerk op de muren eindelijk laten verwijderen en vervangen voor strak stucwerk.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van kluswerkzaamheden die u door Klussenbedrijf Deon kunt laten uitvoeren. We doen namelijk nog veel meer dan dat. Ook voor klussen rond uw huis steken onze vakmannen de handen uit de mouwen.

Vloeren leggen

Van een donkere, versleten parketvloer naar een vergrijsd eiken visgraatvloer. Of verouderd laminaat vervangen voor een moderne betonlook vloer. Nieuwe vloerbedekking kan in uw woning voor een grote metamorfose zorgen. Uw nieuwe vloer moet uiteraard voldoen aan uw wensen, maar het is ook belangrijk dat deze strak wordt gelegd. Rekening houdend met de ondervloer en eventuele vloerverwarming. Klussenbedrijf Deon uit Groningen heeft al vele vloeren gelegd van uiteenlopende materialen.

Nieuwe vloer leggen

Stucen en spackspuiten

Een strakke afwerking van wanden bereikt u het beste met professioneel stucwerk. In elke gewenste kleur kunnen wij de wanden in uw woning of kantoorpand stuken. Wilt u vergelijkbaar resultaat van stucwerk, maar is uw budget niet toereikend? Dan is spackspuiten een mooi en betaalbaar alternatief. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met ons klussenbedrijf uit Groningen.

Contact opnemen

Badkamerrenovatie

Is het elke ochtend vechten om de wastafel? Droomt u al jaren van een ruimere gezinsbadkamer of is het sanitair simpelweg aan vervanging toe? Wij renoveren badkamers van elk formaat. We zorgen niet alleen voor de plaatsing van nieuw sanitair, maar ook voor het verleggen van leidingwerk.

Badkamer renoveren

Keukens plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken is precisiewerk. De keukenkastjes en het aanrechtblad moeten waterpas geplaatst worden en er moet rekening worden gehouden met het leidingwerk. De vaatwasser moet goed worden aangesloten, net als het overige apparatuur in uw keuken. Denk aan een oven, magnetron en misschien zelfs een heetwaterkraan. Bij Klussenbedrijf Deon pakken we alles aan.

Nieuwe keuken plaatsen

Timmerwerk

De klusjesmannen van Klussenbedrijf Deon zijn ook heel handig met hout. Diverse timmerwerkzaamheden voeren we voor u uit. Denk aan nieuwe deurkozijnen, een trapleuning of een op maat gemaakte tv-kast. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Schilderwerk binnen en buiten

Het plafond witten, een nieuwe kleur in de slaapkamer of de gevel sausen. Klussenbedrijf Deon doet het. Zowel binnen als buiten staan we met de kwasten en rollers in onze handen. Zit er nog een oud behangetje op de wanden? Dan kunnen wij die er voor u afhalen. Ook het ophangen van schilderijen, planken of andere wanddecoratie doen we graag voor u.

Neem contact op

Schuttingen plaatsen

Wilt u meer privacy in uw tuin? Dan bieden schuttingen uitkomst. Wij plaatsen diverse houten tuinafscheidingen. Ook wanneer u zelf aan de slag wilt met hout, kunt u met ons contact opnemen. We zijn leverancier van verschillende soorten hout.

Contact opnemen

Bestrating leggen

Een stratenmaker nodig voor het aanleggen van de bestrating in uw voor- of achtertuin? Als allround klusbedrijf uit Groningen hebben we hiervoor de juiste mensen. Het is belangrijk dat de bestrating waterpas wordt gelegd en de ondergrond niet verzakt. Alleen dan heeft u jarenlang plezier van een strak bestrate tuin.

Stratenmaker inzetten

Hovenierswerk

Een tuin met veel groen vraagt om regelmatig onderhoud. Dit kan een intensieve klus zijn. Al het maai- en snoeiwerk moet ook nog eens op een juiste wijze en juist moment worden uitgevoerd. Bent u niet zo handig in de tuin of vindt u het teveel werk om zelf te doen? Klussenbedrijf Deon heeft hier experts voor in huis. Ligt uw tuin er kaal bij en kan het wel wat extra kleur gebruiken? Wij plaatsen voor u de bloemen en planten die u wilt.

Hovenier nodig

Geef die klussen uit handen aan Klussenbedrijf Deon

Zoals u ziet voeren we uiteenlopende klussen in en rond het huis uit. Snel, vakkundig en uiteraard voor een redelijke prijs. Laat die klussen niet liggen, maar schakel de vakmannen van Klussenbedrijf Deon in. Staat uw klus er niet tussen? Laat het ons weten. Waarschijnlijk kunnen we u alsnog van dienst zijn.

Neem direct contact op

Klussenbedrijf Deon
Godenkenheerd 103
Groningen,  9737 MB

Kvk: 66655846

Contactgegevens
 06-49308183

 klussenbedrijfdeon@gmail.com 

Klussenbedrijf Deon uit Groningen voert uiteenlopende kluswerkzaamheden uit, binnen- en buitenshuis.